Fjordcruise Romsdalsfjorden

Never Stop Exploring Your World

Roberth

Kapteinen

Jeg heter Roberth og bor på Vestnes, i Møre og Romsdal. Jeg er kaptein ombord i "Bare Du", og har stor glede av båtlivet og bruker båten min absolutt hele året. Det har ført til at jeg er blitt godt kjent på sjøen i Møre og Romsdal, og har stor glede av å kunne vise andre den fantastiske naturen vi har her i området.

 

Hvordan kommer jeg meg til Vestnes?

Om dere kommer med bil vil dere finne Vestnes langs E39, rett sør for Molde. Vestnes-Molde er et kjent ferjesamband. Vi har gratis parkering  i småbåthavnen hvor skipper ombord, Roberth Opsahl-Engen også er havnesjef.

Om dere kommer med fly, er Molde Lufthavn Årø et naturlig valg. Taxi fra flyplassen tar mindre enn 10 minutter inn til Molde sentrum hvor du finner fergene som bringer dere over til Vestnes. Vi kan formidle transport fra Vestnes fergekai til småbåthavna, 3 km.

Tog er også et alternativ for å komme seg til Norges flotteste landsdel. Fra Dombås tar dere Raumabanen til Åndalsnes, og deretter buss til Vestnes. Raumabanen er spektakulær, og en opplevelse i seg selv, der dere blir fraktet ned mot sjøen i Norges villeste naturlandskap og passerer blant annet Trolveggen som reiser seg rett opp 1700 moh. Har dere behov for overnatting i Vestnes, vil vi anbefale Vestnes Fjordhotell som ligger i sentrum, 400 meter fra småbåthavna.

Vestnes, Midt i blinken! :)