Fjordcruise Romsdalsfjorden

Never Stop Exploring Your World

Vigdis & Roberth

Vertskapet ombord

Vigdis og Roberth er et samboerpar som bor på Vestnes. Vi har stor glede av båtlivet, og bruker båten vår absolutt hele året. Det har ført til at vi er blitt godt kjent på sjøen i vårt nærområde, og har stor glede av å kunne vise andre den fantastiske naturen vi har her i Romsdal.

Vigdis er født og oppvokst på Vestnes og har sterke røtter her. Som biblioteksjef i kommunen siden 2009 er hun levende opptatt av å formidle lokalhistorie og opplevelser for publikum. Å kunne dele den fantastiske naturen i nærområdet vårt med andre mennesker er noe hun setter høyt. Det kan du se eksempler på om du titter innom hennes Instagram-konto (søk på «vigdisko»). I fire år har hun også guidet sommerturister gjennom Molde guideservice, og snakker flytende engelsk og tysk. Vigdis er mannskap på våre turer. I tillegg står hun for guiding og bevertning.

Roberth har bodd på Vestnes siden 2014, og har blitt godt integrert i lokalsamfunnet. Han er også Havnesjef ved Vestnes småbåtforening som har 280 medlemer. Roberth har hatt båt helt siden 1985, og har tilsammen flere tusen timer som skipper ombord på forskjellige båter. Han har Fritidskipper-sertifikat, D5LA som gjelder world wide. Roberth er skipper ombord på "Bare Du" og har meget god erfaring med å føre en båt.

Det er viktig for oss at dere med denne informasjonen kan få føle dere trygge ombord, og at dere vil få et meget godt utbytte av turen, både når det gjelder naturopplevelser og bakgrunnsinformasjon om hva Møre og Romsdal har å by på.

Roberth & Vigdis

Hvordan kommer jeg meg til Vestnes?

Om dere kommer med bil vil dere finne Vestnes langs E39, rett sør for Molde. Vestnes-Molde er et kjent ferjesamband. Vi har parkeringsmuligheter i småbåthavnen hvor skipper ombord, Roberth Opsahl-Engen også er havnesjef.

Om dere kommer med fly, er Molde Lufthavn Årø et naturlig valg. Taxi fra flyplassen tar mindre enn 10 minutter inn til Molde sentrum hvor du finner fergene som bringer dere over til Vestnes. Vi kan formidle transport fra Vestnes fergekai til småbåthavna, 3 km.

Tog er også et alternativ for å komme seg til Norges flotteste landsdel. Fra Dombås tar dere Raumabanen til Åndalsnes, og deretter buss til Vestnes. Raumabanen er spektakulær, og en opplevelse i seg selv, der dere blir fraktet ned mot sjøen i Norges villeste naturlandskap og passerer blant annet Trolveggen som reiser seg rett opp 1700 moh. Har dere behov for overnatting i Vestnes, vil vi anbefale Vestnes Fjordhotell som ligger i sentrum, 400 meter fra småbåthavna.

Vestnes, Midt i blinken! :)