Fjordcruise Romsdalsfjorden

Never Stop Exploring Your World

I forbindelse med Corona-pandemien vil vi understreke at vi til en hver tid følger Folkehelseinstituttet (FHI) sine retningslinjer. 

Cruise på Romsdalsfjorden og Nordøyane med "Bare Du"

Med "Bare Du" kan vi ta med inntil 12 personer på dags-cruise til forskjellige destinasjoner i Romsdalsfjorden og til Nordøyane ut mot havet.

Om dere ønsker dere en tur til Finnøy, Bud eller Bjørnsund, tar vi dere med dit. Om dere heller ønsker en tur innover fjorden til Åndalsnes eller den historiske Veøya, går vi også dit! Eller hva med å ta en 3 timers tur inn mellom Molde-holmene, gå i land på Hjertøya, eller bare være på fjorden og kanskje være så heldig å oppleve opptil 200 Grindhval omringe båten. Det har vi opplevd hvert år!

Eller om dere har lyst på en ørnesafari. Vi vet hvor de hekker! Sjekk ut de forskjellige turene vi har lagt opp til på denne siden, og se hvilke forslag vi har trukket frem. Kom gjerne med egne forslag til tur eller aktivitet. 

"Bare Du" ved havn i Åndalsnes

Interiør fra "Bare Du". Gode sitteplasser inne med 360`utsikt gjennom store vinduer.

Vakkert på fjorden.

"Bare Du" Interiør og eksteriør.

Som dere ser av bildene er det to sittegrupper i salongen med god sitteplass og 360°panoramautsikt. Men det er jo ikke nødvendigvis her man skal oppholde seg under turen!

På flybrigden er det en god sitteplass i en vinkelsofa med fantastisk utsikt! Videre er det god plass til å legge seg ut i hele sin lengde her og nyte solen.

Fremme på båten er det sitteplasser til hele gjengen ombord, om man vil foretrekke å være der.

Detalj fra Flybrigde.

Flybrigde er ca 16m2 stor.

Salongen med 360° utsikt gjennom store vinduer. Vinkelsofa på babord side, og en god tre-seter på styrbord side.

Detalj fra salongen

Sikkerhet

Det er viktig for oss å understreke at sikkerheten tas på alvor. Vi opererer i henhold til Sjøfartsdirektoratets regelverk. Manskapet ombord har nødvendige sertifikater, og er veldig erfarne.

Før hver tur vil dere få en gjennomgang i sikkerhetsrutinene ombord. Selfølgelig er det redningsvester til alle ombord, og en redningsflåte med plass til 12 personer er også med på turen. Dette er en ISO/9650-1 sertifisert flåte.

Vi har også et stort 230V aggregat ombord. 

Førerposisjon med radar og alle andre nødvendige instrument for en sikker seias

Detalj fra byssa

Detalj fra fordekket.

Koselig sitteplass på fordekket også!

Jeg seiler så sakte som jeg kan, for turen er over når jeg kommer i land ....... Odd Børresen. Vestnes med Remmemstinden og Ystetind i bakgrunnen.