Fjordcruise Romsdalsfjorden

Never Stop Exploring Your World

Midsundtrappene

Vi har hele dagen for oss, og starter fra Vestnes eller Molde kl. 09:00. Turen går ut Romsdalsfjorden, forbi øya Tautra på styrbord side, babord side om vi går fra Molde, og vi passerer både Tomrefjord, Fiksdal og etterhvert Rekdal på babord side.

Ved Midsund går vi inn under Midsundbrua ca. kl.11:00, og går styrbord inn til gjestehavna på Midsund. Her anbefaler vi dere å ta en god lunch på Neste Kafe Restaurant Pub. Kanskje lurt å innta denne lunsjen etter å ha vært på toppen av det 659 meter høye fjellet? :)

Småbåthavnen på Midsund med gjestehavn i front, og anbefalt restaurant til høyre i bildet.

MIDSUNDTRAPPENE - RØRSETHORNET ( 659M.O.H.) - NORGES LENGSTE STEINTRAPP!

Norges lengste steintrapp, med 2200 trinn! På Otrøya vest for Molde ligger fjellene ”i havet” og er blant de flotteste turene i området. Turen opp den lange trappa til Rørsethornet gir høy puls, og kan ta pusten fra deg om du har høyt tempo og litt høydeskrekk. Men, når du kommer til topps kan du nyte synet av en 360 graders utsikt langt ut i havgapet. Solnedgangene fra toppen av Rørsethornet er også verdt å oppleve. Det samme er soloppgangene. Langs trappen opp til toppen er det flere rasteplasser og utkikkspunkt underveis, blant annet Sherpanakken.

En fantastisk utsikt fra toppen av de 2200 trappene! :)

Trappene Sherpane bygde på Midsund. 2200 trinn!

Her ser du til "verdens ende! "

Priser

Denne turen er beregnet til 8,5 timer.

Max 12 personer
Grunnpris: kr. 9.500.-

Vi går både fra Vestnes småbåthavn og fra Reknes Gjestehavn, Molde.